Wat wilt u weten over incontinentiezorg?

Incontinentie komt toch alleen bij bejaarden voor?

Leer hoe het werkelijk is

Inzicht in en het bespreekbaar maken van incontinentie is vaak de eerste stap om de aandoening succesvol aan te pakken. Daarom hebben wij nuttige informatie verzameld om u en uw dierbare hierbij te helpen.

 • Waarom TENA de beste keuze is?

  TENA producten zijn ontwikkeld om zeer snel urine te absorberen en de huid droog te houden, dit zorgt voor comfort en frisheid. Dat betekent dat u kleinere producten kunt kiezen dan u zou verwachten. 

 • Waar of niet waar?

  Er bestaan veel misverstanden over incontinentie. Doe mee aan de korte quiz en ontdek wat waar en niet waar is.

 • Waardoor wordt urine-incontinentie veroorzaakt?

  Gebrek aan beweging, zenuwbeschadiging, bepaalde geneesmiddelen… ontdek wat de oorzaken van urine-incontinentie kunnen zijn.

 • Welke vormen van incontinentie zijn er?

  Er zijn niet alleen veel oorzaken, maar ook veel vormen van incontinentie, waaronder functionele incontinentie, inspanningsincontinentie en aandrangincontinentie. Lees hier meer over verschillende vormen.

 • Wat u kunt doen om te helpen?

  Uw dierbare stimuleren om te vertellen hoe hij/zij zich voelt, de vochtinname in de gaten houden, inzicht verkrijgen in de beschikbare producten en behandelingen; er zijn veel manieren waarop u de kwaliteit van zowel uw eigen leven als dat van de persoon die u verzorgt, op peil kunt houden. 

 • Kosteneffectieve zorg

  Wist u dat producten die de beste zorg geven vaak ook het het meest kosteneffectief zijn? Lees hier hoe

 • Meest gestelde vragen

  Als u vragen heeft over de zorg voor iemand die incontinent is, kunt u misschien de antwoorden vinden in onze rubriek Meest gestelde vragen.