Ervaar het verschil van TENA, voor u en uw kind

Om de allerbeste producten te kunnen ontwikkelen voor kinderen en hun verzorgers, moesten wij over een goed inzicht in de betreffende lichamelijke en emotionele behoeften beschikken. Daarom hebben wij een beroep gedaan op de totale kennis die in ons bedrijf voorhanden is, ook met betrekking tot ons luiermerk Libero, om een compleet assortiment te kunnen ontwikkelen dat is afgestemd op alle behoeften van uw kind.

De uiterlijke verschijning is belangrijk voor kinderen. We hebben er dan ook voor gezorgd dat ons incontinentiemateriaal niet doorlekt, geen geurtjes verspreidt, geen geluid maakt en onzichtbaar is onder de kleding. Het allerbelangrijkste is dat kinderen zich geen baby hoeven te voelen.

Voor ouders is het vooral belangrijk dat de gezondheid en het vertrouwen van het kind beschermd wordt. Daarom is het ook zo belangrijk dat onze urine-incontinentiematerialen niet doorlekken. Bescherming van de kinderhuid, minder vaak verschonen, minder weggooien en een kleinere hoeveelheid wasgoed, zodat kosten bespaard kunnen worden.

U hoeft ons niet zonder meer te geloven - ontdek zelf hoe onze producten werken.

Waarom TENA geweldig is voor kinderen en hun verzorgers

Zorg ervoor dat kinderen zich altijd en overal zeker en veilig voelen

Discrete bescherming - voor de gemoedsrust van u en uw kind

Geen zorgen over geurtjes

Perfecte vormgeving die verschonen gemakkelijk maakt

Minder huidproblemen, vooral bij mensen die langdurig moeten zitten of liggen