De TENA-benadering voor de beste continentiezorg

Bij alles wat we doen willen we het leven beter maken voor de mensen die onze producten en diensten gebruiken. Daarom doen we continu onderzoek, samen met al degenen die wij willen helpen, en dat geeft ons een uniek inzicht in de invloed die de continentiezorg heeft op individuen, verzorgers, professionals, instellingen en de autoriteiten in de gezondheidszorg.

Deze kennis ligt aan de basis van ons onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma, waarin we ook de talenten en knowhow van wetenschappers en zorgverleners over de hele wereld benutten. De uiteenlopende vaardigheden die zij bezitten gebruiken wij om baanbrekende producten en diensten te ontwikkelen, die ervoor zorgen dat urine-incontinentie steeds minder invloed krijgt op het leven van de mensen.

Deze benadering heeft met name geleid tot innovatie bij de ontwikkeling van producten met een hoog absorptievermogen, die uiterst droog, huidvriendelijk en zeer discreet zijn. Dat zijn essentiële eisen voor mensen die ondanks hun urine-incontinentie een gewoon leven willen blijven leiden.

Wij vinden het belangrijk om een verschil te maken in het leven van de mensen.

Ik dacht dat ik nooit meer in een bikini zou durven te zonnen ...
TENA Lady Mini Magicis ons kleinste product en zo groot als een inlegkruisje.

Nu weet ik dat ik erop kan vertrouwen ... ik weet dat het droog blijft.
Onze unieke QuickDry-technologie voor de bovenlaag en absorberende Lock Away Core zorgen ervoor dat onze verbanden en pants heerlijk droog blijven en bescherming garanderen.

De hele dag uitgaan was voorgoed afgelopen voor mij, dacht ik... tot ik TENA Pants Discreet ontdekte.
TENA Pants Discreet - Een product dat eruitziet en aanvoelt als gewoon ondergoed, maar de hele dag door comfort en zekerheid biedt.

(Zorgverlener in de thuiszorg)
Toen we overschakelden op de producten van TENA voor onze klanten, ging het aantal gevallen van huidirritatie drastisch omlaag
We hebben FeelDry™ in ons hele assortiment geïntroduceerd. Dat is een speciaal ontwikkelde bovenlaag die het vocht zeer snel afvoert en droog blijft aanvoelen - zelfs onder druk. Daarmee beperken we het risico van huidirritatie en het aantal keren dat het verband moet worden vervangen, wat leidt tot kostenbesparingen. Het comfort voor de gebruiker neemt ook sterk toe.

(CGR)
Ik ben al 65 en niet meer zo sterk als vroeger. Het werd echt een belasting voor mijn rug om de incontinentieluiers van mijn moeder te vervangen...
TENA Flex is een compleet en ergonomisch product, speciaal ontworpen om het vervangen bij mensen met mobiliteitsproblemen te vergemakkelijken en het risico van rugletsel voor verzorgers tegen te gaan. Dit product is gemakkelijker en comfortabeler te vervangen voor beide partijen.

Veiligheid

Al onze producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en dragen een CE-merkteken als blijk dat ze voldoen aan de Europese richtlijnen voor veiligheid en prestaties.