Urineverlies bij vrouwen

In deze rubriek geven we u meer inzicht in urineverlies bij vrouwen en in wat u er zelf aan kunt doen. Ook leggen we de verschillende oorzaken en vormen van urineverlies uit en geven een aantal tips en adviezen. Als u wilt weten wat waar en wat niet waar is, doe dan de korte quiz over urineverlies.

Urineverlies komt toch alleen bij oudere mensen voor?

Lees hoe het werkelijk is
 • Waarom is TENA de beste keuze?

  De producten van TENA zijn ontworpen om urine snel te absorberen en weg te houden van het lichaam, voor comfort en frisheid. Dat betekent dat u veel kleinere producten kunt kiezen dan u zou verwachten. Ontdek zelf hoe fijn het is om volledig te kunnen vertrouwen op uw bescherming.

 • Waar of niet waar?

  Er bestaan veel misverstanden over urineverlies. Doe deze korte quiz en u weet voortaan wat waar en niet waar is.

 • Wat zijn de oorzaken van urineverlies?

  Er zijn verschillende oorzaken voor het onstaan van urineverlies. De belangrijkste worden in deze rubriek beschreven.

 • Welke vormen van urineverlies zijn er?

  Wist u dat er veel vormen van urineverlies bestaan, zoals inspanningscontinentie en aandrangscontinentie? In deze rubriek leest u hier meer over.

 • Wat kunt u zelf doen?

  Hier vindt u informatie aangepast aan uw soort urineverlies. Daarnaast vindt u nuttige tips en adviezen om u het leven makkelijker, veilig en ongestoord mogelijk te maken.

 • Meest gestelde vragen

  Als u nog vragen hebt over urineverlies en hoe u daarmee kunt omgaan, vindt u hier meer achtergrondinformatie en misschien ook al een antwoord op uw vraag. Als u na het lezen van de "meest gestelde vragen" toch nog informatie wenst, dan kunt u gebruik maken van onze rubriek Vraag het ons.

 • Nuttige links