Bescherming bij urineverlies

Laat u niet afremmen door urineverlies

Het is vaak moeilijk om in het dagelijks leven goed te functioneren wanneer u zich zorgen maakt over urineverlies en eventuele onplezierige geurtjes.Zorg er dus voor dat u de juiste producten gebruikt om u daartoe te beschermen. U zult zien dat er dan geen enkele reden is om leuke activiteiten af te zeggen, zoals naar de film gaan, picknicken met het hele gezin of de hele dag golf spelen. Als u zich zorgen maakt over urineverlies en natte plekken, gebruikt u misschien de verkeerde producten of de verkeerde maat.

Maak het u gemakkelijk - gebruik het juiste product

Urine is dunvloeibaar, net als water, en komt er eerder uit in een golf dan in een stroompje. Om lekkage te voorkomen heeft u een product nodig dat ontworpen is om vocht snel op te nemen en vast te houden. Als er dan druk op wordt uitgeoefend, bijvoorbeeld als u gaat zitten of op de fiets stapt, kan er geen vocht uit sijpelen waardoor het niet nat aanvoelt of u zich ongemakkelijk zou voelen. TENA-incontinentiemateriaal is speciaal afgestemd op de eigenschappen van urine; daardoor zijn ze in het algemeen kleiner dan maandverband met hetzelfde absorptievermogen. TENA-producten zijn de beste keus, als het gaat om discretie en veiligheid.

Als u meer wilt weten over hoe TENA producten voor urineverlies kunnen helpen, ga dan naar de Voordelen van TENA of als u wilt kijken wat het juiste product voor u is, ga dan naar Zoek product.