Deze site gebruikt cookies. · Wat zijn cookies? Ik ga akkoord

Diensten voor woonzorgcentra

We begrijpen dat elk woonzorgcentrum uniek is. Onze diensten worden op maat gemaakt om de individuele behoefte van uw woonzorgcentrum te ondersteunen.

Uw doelstellingen zijn onze doelstellingen: voor betere zorg

Bij TENA geloven we dat samenwerken het grootste verschil maakt. Daarom beginnen we altijd met het vaststellen van de individuele doelstellingen van uw zorginstelling. Of u nu zoekt naar oplossingen ter ondersteuning van beste praktijken in de dagelijkse zorg voor uw bewoners, of dat u de efficiëntie en het budget van uw woonzorgcentrum wilt verbeteren; we werken met u samen om op maat gemaakte oplossingen die goed werken te bepalen en te implementeren.

TENA diensten voor woonzorgcentra

Begin aan uw traject

Ons team van adviseurs bestaat uit zeer ervaren verpleegkundigen en continentiespecialisten die met u samenwerken om te helpen bij het implementeren van efficiënte en effectieve oplossingen. We stemmen samen met u de juiste producten af op de behoeften van uw individuele bewoners. We bieden persoonlijke en online training voor uw medewerkers.

Voortdurende ondersteuning

We bieden een scala van evaluatie-instrumenten waarmee u kunt zien dat onze producten en diensten het verschil maken voor uw woonzorgcentrum.

Ons assortiment diensten

Om de beste resultaten voor uw woonzorgcentrum te bereiken ontwikkelen we de volgende strategieën:

  • Geïndividualiseerde zorgplannen

Gezamelijk uitwerken van continentiezorgplannen: productkeuzes, verschoningen, toiletroutines en persoonlijke hygiëne. Dagelijks evalueren van de zorg, huidverzorging en nachtverzorging vanuit het perspectief van zowel de bewoners als uw personeel. 

TENA diensten voor woonzorgcentra

Onze online en persoonlijke trainingsmodules ondersteunen uw personeel bij het aanleren van nieuwe routines en we bieden praktische begeleiding bij het implementeren van de beste methoden in uw werkomgeving.

  • Managementondersteuning voor woonzorgcentra
         


  • Dagelijkse logistiek
  • Zorgbeheer
  • Financiën
  • Evaluatie

Praktijkverhaal

Moderne producten en routines verminderden de verschoningsfrequentie en gaven personeel meer tijd voor gewaardeerde zorg.

Hoofd Klinische Zorg, Verpleeghuis,
UK 2010

95 %

Er werd duidelijke vooruitgang waargenomen bij 95% van de verpleeghuizen waar TENA Solutions werd geïmplementeerd. [2]

44 %

Door het gebruik van TENA Solutions werd de tijd besteed aan incontinentiegerelateerde taken met 44% verminderd. [3]

Verwijzingen:

1De "TENA-richtlijnen voor continentiezorg in verpleeghuizen" zijn overeenkomstig het Europees Handvest voor de rechten van en verantwoordelijkheden voor oudere mensen met behoefte aan langdurige zorg en assistentie (juni 2010)
2Gearchiveerde SCA-gegevens; 181 TENA Solutions casestudies in de wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. 2011-13.
3Gearchiveerde SCA-gegevens; Alle statistieken op basis van gemiddelde percentages van 85-181 TENA Solutions casestudies over de gehele wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. Resultaten verschillen tussen landen en verpleeghuizen. 2011-13.