Deze site gebruikt cookies. · Wat zijn cookies? Ik ga akkoord

Zie het bewijs

Lees de succesverhalen van verpleeghuizen die TENA Solutions implementeerden of bekijk de onafhankelijke onderzoeken die aantonen hoe TENA Solutions het verschil maakt.

38 %

Een juiste maat, absorptieniveau en soort incontinentiebescherming volgens de beste zorgroutines helpt lekkage tot wel 38% te verminderen. [1]

47 %

Innovatieve absorberende producten en 3-in-1 huidverzorgingsproducten verbeteren het comfort voor de gebruiker en verminderen huidproblemen tot wel 47%. [1]

44 %

Tijdbesparing bij persoonlijke hygiëne en continentiezorg voor verlaagde incontinentiegerelateerde kosten. [2]

Succesverhalen

Verpleeghuis in Barcelona, Spanje

Met behulp van TENA wordt overbodig gebruik van zwaardere producten uitgesloten en de zorgen van een verpleeghuis over goede hygiënepraktijken worden beperkt. 

Lees het succesverhaal

Ziekenhuis, Ontario, Canada

Een overgang naar TENA Ultra en TENA Stretch werd geïmplementeerd om kosten te besparen, maar leverde tegelijkertijd verbeterde gezondheid van de huid van bewoners en tevredenheid bij de families op.

Lees het succesverhaal

Zorginstelling, Ontario, Canada

Programma voor gezondere huid leidt tot gelukkigere bewoners, gemotiveerder personeel en lagere kosten.

Lees het succesverhaal

Zorginstelling, Ontario, Canada

Waar TENA Solutions is geïmplementeerd, tonen verbeterde metingen de vele voordelen van individuele continentiezorgplannen aan.

Lees het succesverhaal

Zorginstelling, Montreal, Canada

De introductie van TENA Personal Hygiene Care verminderde het risico op kruisbesmetting en infectie, terwijl het comfort, de waardigheid en de gezondheid van de huid van bewoners verbeterden.

Lees het succesverhaal

Verpleeghuis, Østre Toten, Noorwegen

TENA helpt bij het invoeren van geïndividualiseerde zorg en de resultaten zijn merkbaar in de zorg voor de bewoners en op operationeel niveau.

Lees het succesverhaal

Een casestudy De groep SeneCura, Oostenrijk en Zwitserland

TENA ondersteunt de invoer van geïndividualiseerde incontinentiezorg. Positieve resultaten voor bewoners, medewerkers, het budget en het milieu.

Lees het succesverhaal

Een casestudy Károlyi-Ziekenhuis, Boedapest, Hongarije

TENA helpt bij het invoeren van geïndividualiseerde zorg in navolging van de standaard voor continentiezorg. De resultaten zijn merkbaar in de zorg voor bewoners en op operationeel niveau, en maken het werk van de verplegers makkelijker. 
 

Zorginstelling, Calgary, Canada

93% van het personeel vond dat er door het gebruik van TENA-producten meer tijd overbleef om met bewoners door te brengen.

Lees het succesverhaal

Verpleeghuis, Zwijndrecht, België

Een langdurige klant van TENA implementeert het volledige aanbod van TENA Solutions en versterkt daarmee het welzijn van de bewoners en de tevredenheid van het personeel en vermindert de invloed op het milieu en de kosten.

Lees het succesverhaal

Verpleeghuis, Wadersloh, Duitsland

TENA helpt een verpleeghuismanager bij het stoppen van frequente budgetoverschrijdingen. Tegelijkertijd profiteren de bewoners, het personeel en het milieu van de vele positieve resultaten.

Lees het succesverhaal

Verpleeghuis, Krskany, Slowakije

Met behulp van TENA verbeterde een verpleeghuis met zowel geestelijk als lichamelijk gehandicapten de zorg voor de bewoners en de operationele prestaties.

Lees het succesverhaal

Zorginstelling, Verenigd Koninkrijk

Dankzij de aanbevelingen van TENA profiteerden de bewoners van 42% minder verschoningen.

Lees het succesverhaal

Een casestudy verpleeghuis, Frankrijk

TENA helpt bij het invoeren van geïndividualiseerde zorg en de resultaten zijn merkbaar in de zorg voor de bewoners en op operationeel niveau.
 

Een casestudy zorginstelling, VS

TENA verbetert de nachtrust van de bewoners en helpt de zorginstelling verdere dagvaardingen te voorkomen.
 

Onafhankelijke studies

Een casestudy in vier verpleeghuizen

Een studie naar incontinentieproducten en diensten voor ouderenzorg in de gemeente Kopenhagen.

Lees de studie

Een casestudy van een zorgprogramma

The Effects of a Multi-intervention Incontinence Care Program on Clinical, Economic, and Environmental Outcomes.

Lees de studie

Praktijkverhaal

Door aanbevelingen van TENA verbeterde de huidconditie van de bewoners met 43%.

Verpleeghuis,
Verenigde Staten

Zie onmiddellijk de waarde

Probeer onze Gevolgkostenberekening en zie hoe uw verpleeghuis kan profiteren van TENA Solutions.

TENA Solutions succesverhalen

Samenwerken

Ons proces dat u helpt bij het vinden, implementeren en behouden van grote verbeteringen in uw continentiezorgplan bestaat uit drie stappen.

TENA Solutions succesverhalen

Verwijzingen:

1Gearchiveerde SCA-gegevens: Alle statistieken op basis van gemiddelde percentages van 85-181 TENA Solutions casestudies in de wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. Resultaten verschillen tussen landen en verpleeghuizen, afhankelijk van de omstandigheden in het verpleeghuis voorafgaand aan de implementatie van TS. 2011-13.
2Gearchiveerde SCA-gegevens: Gemiddeld percentage op basis van 181 TENA Solutions casestudies in de wereld, vooral in Europa maar ook in Canada en China. Resultaten verschillen onderling tussen landen en verpleeghuizen, afhankelijk van de omstandigheden in het verpleeghuis voorafgaand aan implementatie van TS. 2011-13. Kosten gerelateerd aan incontinentiebeheer die worden gemeten binnen TENA Solutions zijn: de kosten voor productverbruik bij huidverzorging, wasgoed en afval.