Deze site gebruikt cookies. · Wat zijn cookies? Ik ga akkoord

Inzichten uit de praktijk

Bij TENA gebruiken we voor de ontwikkeling van producten en diensten, waardevolle inzichten uit de praktijk. We werken in partnerschap met bewoners, verzorgers en zorgverleners om hoogwaardige oplossingen te bieden die echt het verschil maken.

Praktijkervaringen uit de eerste hand over partnerschap met TENA

Luister naar wat anderen zeggen over hun partnerschap met ons: van een betere werkomgeving  tot een vermindering van kosten en tijd.

Bekijk het bewijs

TENA Casestudies

Verbeterde zorg

"Samenwerken met TENA biedt heel veel voordelen waardoor onze bewoners betere zorg krijgen."

TENA Casestudies

Gedeelde visie

"Eén van de meest positieve aspecten van onze samenwerking met TENA is het gevoel dat we dezelfde doelstellingen delen."

TENA Casestudies

Een positieve invloed

"TENA is echt een inspiratiebron. Ze heeft een heel positieve instelling en dat inspireert ons personeel."

TENA Casestudies

Praktijkverhaal

We hebben een goede samenwerking met TENA en hierdoor leveren wij uitstekende (in)continentiezorg. TENA bezoekt ons regelmatig en geeft training aan ons personeel.

Susanne Birgersson,
Locatiemanager, Zweden

Partnerschap

"Samenwerken met TENA leidde tot nieuwe ideeën over ouderenzorg.”

TENA Casestudies

Betere samenwerking

"TENA heeft onze communicatievaardigheden binnen het team sterk verbeterd."

TENA Casestudies

Bewezen voordelen

TENA helpt bij het vinden en implementeren van de juiste oplossingen, die duurzame ontwikkelingen op uw werkplek ondersteunen.

TENA Casestudies
44 %

De juiste producten en routines op maat verminderden incontinentie gerelateerde taken: 44% meer tijd voor andere zorg. [1]

47 %

Innovatieve absorberende producten en 3-in-1 huidverzorgingsproducten verbeteren het comfort voor de gebruiker en verminderen huidproblemen tot wel 47%. [2]

Verbeterde kwaliteit van zorg

Een zorginstelling in Nederland introduceerde een dagelijkse wasroutine met TENA Wet Wash Glove. Dit zorgde voor een grote verbetering in kwaliteit van zorg voor zowel de bewoners als verzorgenden. Lees meer over de TENA Wet Wash Glove en ontdek alle unieke voordelen van het gebruik van TENA-producten.

Lees meer over dit product

TENA Wet Wash Glove

TENA voor woonzorgcentra

TENA voor woonzorgcentra

Onze producten voldoen aan de behoeften van uw bewoners en uw personeel en bieden de best mogelijke kwaliteit van zorg.

TENA voor apotheken en medische speciaalzaken

TENA voor apotheken en medische speciaalzaken

Maak gebruik van onze expertise om uw klanten beter van dienst te zijn.

TENA voor zorgverleners

TENA voor zorgverleners

TENA biedt ondersteuning en begeleiding op maat, zodat u individuele zorg biedt aan iedere bewoner.

Verwijzingen

1Gearchiveerde Essity-gegevens: Alle statistieken op basis van gemiddelde percentages van 85-181 TENA Solutions casestudies in de wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. Resultaten verschillen onderling tussen landen en zorginstellingen, afhankelijk van de omstandigheden in het zorginstelling voorafgaand aan implementatie van TS. 2011-13. 
2Gearchiveerde Essity-gegevens: Gemiddeld percentage op basis van 181 TENA Solutions casestudies in de wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. Resultaten verschillen onderling tussen landen en zorginstellingen, afhankelijk van de omstandigheden in het zorginstelling voorafgaand aan implementatie van TS. 2011-13. Kosten gerelateerd aan incontinentiebeleid die binnen TENA Solutions worden gemeten, zijn de kosten voor productverbruik bij huidverzorging, wasgoed en afval.