Deze site gebruikt cookies. · Wat zijn cookies? Ik ga akkoord

Samen maken we het verschil

Als wereldleider in continentiezorg willen wij professionals ondersteunen bij het leveren van de best mogelijke zorg. Voor ons staat het bieden van waardigheid en kwaliteit van leven aan de mensen voor wie u zorgt namelijk altijd centraal.

Apotheken en medische speciaalzaken

Ons complete productaanbod kan u helpen bij het verbeteren van het leven van uw klanten en kan tegelijkertijd uw omzet stimuleren.

Dit is TENA

Thuiszorg

Bij het bieden van zorg in een thuisomgeving geven onze producten en diensten optimaal comfort en zekerheid waardoor ze echt een verschil maken.

TENA Essence

Woonzorgcentra

TENA kan u oplossingen bieden waarmee u uw bewoners de best mogelijke kwaliteit van zorg kunt leveren.

TENA Essence

TENA ondersteunt u bij de hulp aan individuele personen

Door ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we toegewijd aan het ontwikkelen en innoveren van ons brede assortiment producten en diensten voor incontinentie en hygiëne. Onze toewijding voor het verbeteren van de continentiezorg voor iedereen is de reden dat wij de wereldwijde toonaangevende specialist zijn in de sector.

Door begrip

Bij TENA begrijpen we dat elke situatie en elke persoon uniek is. We zorgen ervoor dat we praktische ervaring hebben in alle werkomgevingen en dat ons personeel zowel verpleegkundigen als continentiespecialisten bevat. Door ons partnerschap met professionals zijn wij in staat u te helpen de best mogelijke zorg te bieden.

Door bewijs

Onze producten en diensten zijn grondig onderzocht en getest en bieden aantoonbaar voordeel aan zowel eindgebruikers als professionals en werkomgevingen. Bewijs is onze hoeksteen. We zorgen er altijd voor dat onze innovatieve producten en diensten voldoen aan alle criteria, zodat we uw behoeften het beste kunnen vervullen.

Meer informatie over Tena Services

Bekijk alle TENA Producten

TENA Essence

TENA is onderdeel van SCA, een toonaangevend wereldwijd bedrijf in hygiëne- en bosproducten

De Groep ontwikkelt en produceert duurzame persoonlijke zorg-, tissue- en bosproducten. We verkopen vele sterke merken in ongeveer 100 landen, waaronder de toonaangevende wereldwijde merken TENA en Tork en regionale merken als Lotus, Libresse, Tempo en Libero. Als Europa's grootste private bosbezitter legt SCA aanzienlijke nadruk op duurzaam bosbeheer. De groep heeft eind 2014 ongeveer 44.000 werknemers met een jaaromzet van ca. 11,4 miljard. SCA werd in 1929 opgericht en het hoofdkantoor bevindt zich in Stockholm (Zweden).

Baanbrekende innovaties

Met een groeiende vergrijzende bevolking en vele personen die in stilte te maken hebben met incontinentie, [1] is er een serieuze behoefte aan persoonlijke en effectieve continentiezorg. Bij SCA en TENA zijn we trots op onze inzet voor het ontwerpen van baanbrekende en innovatieve producten en oplossingen. We waren bijvoorbeeld het eerste bedrijf dat bescherming voor continentie bood die specifiek afgestemd was op de anatomische pasvorm van het lichaam.

Bekijk meer informatie over onze nieuwe innovatie

Oplossingen op maat, voor vandaag en morgen

Bij TENA zetten we ons in om producten en diensten te bieden die volledig zijn afgestemd op de behoeften van onze individuele klanten. In onze samenwerking met bewoners, gespecialiseerde verpleegkundigen en ander zorgpersoneel streven we naar de ontwikkeling van nieuwe en effectievere manieren voor het bieden van moderne continentiezorg in daadwerkelijke situaties.

TENA Essence

Samenwerken met TENA

Werken in partnerschap met onze klanten is essentieel. Door de behoeften en situaties van professionals te herkennen kunnen we u helpen de kwaliteit van leven te verbeteren en de best mogelijke producten en diensten te bieden voor de mensen aan wie u zorg verleent.

Ons partnerschap in actie

In 2012 organiseerde TENA een verzorgingsevenement in de YueTan-gemeenschap in het Xicheng-district in China. Hierbij waren 70 mediavertegenwoordigers, directeuren van 26 gemeenschappen, verplegers van de Beijing Nursing Association (BNA) en mantelzorgers betrokken. Tijdens het evenement werden levensechte verhalen van verzorgenden gepresenteerd, die de ervaring benadrukten van het leven met incontinentie en de verregaande invloed ervan op de kwaliteit van leven.

Werken met TENA

TENA Essence

TENA Innovaties

De TENA Wet Wash Glove biedt verzorgende, comfortabele en toch effectieve reiniging van het hele lichaam, zonder het gebruik van zeep of water. De TENA Wet Wash Glove is vooral nuttig bij minder mobiele en bedlegerige patiënten en bij mensen met angst voor water. De TENA Wet Wash Glove maakt het mogelijk dat de werkhouding van verzorgenden met 25% verbetert en vraagt tot 38% minder tijd voor de totale wasprocedure. [2, 3]

Ga naar TENA Innovaties

Praktijkverhaal

De relatie tussen ons en TENA heeft bijgedragen aan een zeer positieve teamprestatie.

Susan Pluemer,
Directeur Verpleging,
Laurel Manor Care Centre, Colorado, VS

Verwijzingen:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Nederlands Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (Engelstalige samenvatting).
3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Samenvatting van de resultaten van Verzorgend Wassen, 2013.