Deze site gebruikt cookies. · Wat zijn cookies? Ik ga akkoord

Innovatie voor betere zorg

Bij TENA staat onze toewijding aan innovatie centraal in alles wat we doen. Door de lat altijd hoger te leggen voor nieuwe technologie en materialen, blijven onze producten dagelijks de levens van miljoenen mensen verbeteren.

Innovatie door inzicht

Met meer dan 50 jaar ervaring begrijpen we de verregaande invloed van incontinentie en de behoefte aan gepersonaliseerde en effectieve continentiezorg. Bij TENA zetten we ons in voor ontwikkeling en innovatie om aan de behoeften te voldoen en dus investeren we in onderzoek en praktische inzichten. We begrijpen dat elke situatie uniek is en daarom evalueren we alles, van de kwaliteit van leven tot de totale continentiekosten. Door met de innovatie van onze hoogwaardige producten en diensten aan daadwerkelijke behoeften te voldoen, werken we met u samen om continentiezorg te bieden die het verschil maakt.

Innovatie voor betere continentiezorg

De toekomst van continentiezorg

TENA Identifi

Door het plaspatroon van de bewoners gedurende een periode van 72 uur elektronisch te volgen, biedt TENA Identifi waardevolle inzichten die u kunt gebruiken bij het verbeteren van continentiezorg. TENA Identifi is een revolutionaire innovatie in continentiezorg voor zowel de bewoner als de verzorger. 

  • Verbeterde kwaliteit van leven voor de bewoner
  • Geoptimaliseerde toiletroutines
  • Minimale tijd besteed aan handmatige beoordelingen
  • Geoptimaliseerde productselectie

TENA Identifi

TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAir™

Bij TENA begrijpen we de uitdagingen van het behoud van een gezonde huid. De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAir™ zijn volledig ademende innovaties die veilig, comfortabel en zacht zijn voor de huid. 88% van alle verzorgenden merkte een huidvoordeel op bij gebruik van de TENA Slip met ConfioAir™. [1]

Lees meer over dit product

TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAir™

TENA Wet Wash Glove

De TENA Wet Wash Glove biedt comfortabele, effectieve reiniging van het hele lichaam, zonder het gebruik van zeep of water. De TENA Wet Wash Glove is vooral geschikt voor minder mobiele en bedlegerige patiënten en mensen die angst hebben voor water. De TENA Wet Wash Glove maakt het mogelijk dat de werkhouding met 25% verbetert en vraagt tot 38% minder tijd voor de wasprocedure. [2, 3]

Lees meer over dit product

TENA Wet Wash Glove

TENA Solutions

Bij TENA zetten we ons in om betere continentiezorg voor iedereen te bieden. Ons assortiment innovatieve producten en de beste methoden voor zorgroutines zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw bewoners en werkomgeving, en bieden aantoonbaar comfort, discretie en zekerheid. Advies, training en ondersteuning op expertniveau zijn op maat gesneden voor uw werkplek om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van onze diensten.

TENA Solutions

95 %

“Waar TENA Solutions in de wereld is geïmplementeerd, vertonen de resultaten een duidelijke zorgverbetering bij 95% van de verpleeghuizen.” [1, 4]

TENA voor apotheken en medische speciaalzaken

TENA voor apotheken en medische speciaalzaken

We bieden een assortiment van producten en ondersteuning waarmee u aan de behoeften van uw klanten kunt voldoen en uw omzet kunt laten groeien.

TENA voor zorgverleners

TENA voor zorgverleners

Bij TENA bieden we op maat gemaakte ondersteuning en begeleiding, zodat u met vertrouwen gepersonaliseerde zorg kunt bieden aan iedere bewoner.

TENA voor woonzorgcentra

TENA voor woonzorgcentra

Onze producten voldoen aan de behoeften van uw bewoners en uw personeel en bieden de best mogelijke kwaliteit van zorg.

Nieuwe toekomst voor continentiezorg

We combineren onze uitgebreide kennis op het gebied van continentiezorg en persoonlijke hygiëne met nieuwe technologie om levensveranderende innovaties te creëren. Onze oplossingen op maat verbeteren het welzijn van bewoners en de algemene kwaliteit en effectiviteit van dagelijkse zorg. Met onze TENA U-test worden bijvoorbeeld aan de binnenkant van het incontinentieverband urineweginfecties gedetecteerd; een innovatieve en aanzienlijke verbetering van het comfort en de kwaliteit van leven van de bewoners.

Een baanbrekende innovatie

TENA U-test

Verwijzingen:

1Producttest van TENA Slip met ConfioAir™, met 242 verzorgers in drie landen, 2013.
2Nederlands Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (Engelstalige samenvatting).
3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Samenvatting van de resultaten van Verzorgend Wassen, 2013.
4Gearchiveerde SCA-gegevens; 181 TENA Solutions casestudies over de gehele wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. 2011-13.