Deze site gebruikt cookies. · Wat zijn cookies? Ik ga akkoord

Mensen helpen om 100% van het leven te genieten

1 op de 4 mensen krijgt in zijn/haar leven te maken met urineverlies. Desondanks zijn veel van uw klanten wellicht te beschaamd om hun ervaringen te delen, waardoor ze er in hun eentje mee proberen om te gaan en inleveren op comfort en pasvorm. [1, 2, 3]

Met zo veel mensen die in stilte lijden en een continu vergrijzende bevolking bestaat er een grote behoefte aan gepersonaliseerde continentiezorg. 

Bij TENA begrijpen we de verschillende behoeften van al uw patiënten, ongeacht of het gaat om lichte bescherming bij zo nu en dan verlies van urine of om maximale dag- en nachtbescherming.

Met meer dan 50 jaar ervaring in continentiezorg zorgt ons complete assortiment verbanden en huidverzorgingsproducten ervoor dat u op elk moment het juiste product kunt voorschrijven. Door samen te werken met TENA verbeteren we samen kwaliteit van leven en maken we het verschil.

Advies van een expert

Bij TENA begrijpen we dat vertrouwen bij productkeuze het belangrijkste is. Daarom hebben we een reeks tips, hulpmiddelen en een e-learning ontwikkeld, waarmee u ondersteund wordt bij de keuze van het juiste product. Met het leveren van advies en inzichten over ervaringen van leven met urineverlies geven wij u richtlijnen waarmee u bij elke aanbeveling het verschil kunt maken.

Verbeteren van de kwaliteit van leven

Betere continentiezorg verbetert de kwaliteit van leven van zowel de bewoner als de mantelzorger. [4]

TENA voor zorgverleners

Innovatieve producten

Bij TENA zijn we trots op de voortdurende verbetering en innovatie van onze producten en diensten waarmee we aan veranderende behoeften voldoen.

TENA Wet Wash Glove

Efficiënt zorgbeheer

We investeren in wereldwijd inzicht en onderzoek om onze oplossingen aan te passen op praktijksituaties.

TENA voor zorgverleners

Verwijzingen:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Incontinence, Paul Abrams, Consultation on Incontinence, 2005.
3IPSOS Brand health tracking, US, FR, UK, DE, 2010.
4SCA, Better care, better health "Towards a framework for better continence solutions". Policy briefing on incontinence.