Deze site gebruikt cookies. · Wat zijn cookies? Ik ga akkoord

Ondersteuning in uw dagelijkse werk

Bij TENA begrijpen we dat elke situatie en elk individu uniek is. Voor ons is geïndividualiseerde zorg de sleutel. Dit betekent het bieden van producten en zorgroutines die op maat gesneden zijn voor elke bewoner, en ook voor uw werkomgeving. Door met u samen te werken ondersteunen we u bij het leveren van gewaardeerde continentiezorg die de kwaliteit van leven van uw bewoners en de efficiëntie van uw verpleeghuis verbetert.

Herkennen van individuele behoeften

We bieden u hulpmiddelen om de individuele zorgbehoeften van uw bewoners te beoordelen, zodat u aan iedereen de juiste zorg kunt bieden. Deze zorg zal persoonlijker, waardiger en efficiënter zijn, omdat u beter begrijpt wat voor welke persoon het beste werkt.

TENA voor verpleeghuizen

Geïndividualiseerde zorgplannen

Op maat gemaakte zorgplannen voor de behoeften van uw bewoners vormen een vitaal onderdeel van optimale continentiezorg. Onze hulpmiddelen helpen u bij het vormgeven van geïndividualiseerde zorgroutines met betrekking tot productgebruik, toiletroutines en gezonde huidverzorging. Geïndividualiseerde plannen verbeteren niet alleen de kwaliteit van leven voor uw bewoners, maar ondersteunen ook de efficiëntie van uw personeel en werkomgeving.

Ondersteunen van dagelijkse zorg

We bieden een pakket hulpmiddelen dat u en uw personeel helpt bij het implementeren van geïndividualiseerde zorgplannen. Onze online training en expertadvies van ervaren verpleegkundig personeel helpt uw personeel bij het leveren van continentiezorg die het verschil maakt voor uw bewoners en uw zorginstelling.

Duurzame verbeteringen

Om ervoor te zorgen dat verbeteringen in uw verpleeghuis vele jaren worden volgehouden, bieden we een pakket hulpmiddelen om het succes van onze oplossingen te meten en te beoordelen. We helpen u bij het voortdurend beoordelen van uw incontinentiegerelateerde kostenbudget en bieden u hulpmiddelen voor het meten van verbeteringen qua gezondheid van de huid van de bewoners en tevredenheid van uw bewoners en personeel.

Praktijkverhaal

TENA bezoekt ons regelmatig en traint ons personeel en dat is een reden waarom onze continentiezorg zo uitstekend is.

Susanne Birgersson,
Locatiemanager, Zweden

Innovatie voor betere zorg

We hebben 50 jaar ervaring met het innoveren en ontwikkelen van onze producten en diensten voor betere zorg.

TENA Wet Wash Glove
13 %

Toen TENA Solutions in zes Deense zorginstellingen werd geïntroduceerd, leidde dit tot een totale kostenverlaging van 13% voor incontinentiebeheer. [1]

TENA Slip Maxi

Bestemd voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies

TENA Wash Glove plastic

Een zacht, sterk en gebruiksvriendelijke droge washand me...

TENA U-test

Ontwikkeld voor incontinente bewoners met symptomen van e...

Verwijzingen:

1Gearchiveerde SCA-gegevens: A Study of incontinence products and services in the elderly care in the Municipality of Copenhagen: A case study of four nursing homes. January 2011.