Deze site gebruikt cookies. · Wat zijn cookies? Ik ga akkoord
TENA voor apotheken en medische speciaalzaken

Diensten voor apotheken en medische speciaalzaken

Brochures, stalen, keuze advieskaarten en promotiemateriaal

TENA voor apotheken en medische speciaalzaken

Training en hulpmiddelen

Om u te helpen discussies met vertrouwen te voeren hebben we een breed assortiment ontwikkeld met online training en hulpmiddelen, handige tips en begeleiding.

TENA Professional swirl

Het uitgebreide TENA assortiment

Ons brede assortiment van innovatieve producten biedt u de mogelijkheid om aan de individuele behoeften van de klant te voldoen

Ken uw klanten

Met een continu vergrijzende bevolking en veel mensen die in stilte lijden [1] bestaat er een grote behoefte aan gepersonaliseerde continentiezorg. Bij TENA begrijpen we dat incontinentie een lastig te bespreken en gevoelig persoonlijk onderwerp is. Veel van uw klanten zijn wellicht te beschaamd om hun ervaringen te delen en gaan zodoende zelf naar manieren zoeken om ermee om te gaan. [1-3] 

Maar met meer dan 50 jaar ervaring geloven wij dat niemand in stilte hoeft te lijden en daarom zetten we ons in voor betere continentiezorg voor iedereen.

Deze grafiek toont de groeiende prevalentie van incontinentie naarmate mannen en vrouwen ouder worden.

TENA voor apotheken en medische speciaalzaken

Onze leermodules bieden behulpzame informatie over de wijze waarop u mogelijke incontinentie kunt herkennen, met informatie over de groeiende prevalentie van urineverlies op hogere leeftijd en oorzaken als overgewicht, stress, zwangerschap, menopauze en onderliggende medische aandoeningen. [1]

We investeren in wereldwijd onderzoek om onze producten en diensten doorlopend te innoveren en te verbeteren, dus u kunt erop vertrouwen dat ons assortiment aan alle behoeften van uw klanten voldoet.

We hebben onze ervaring gebruikt voor de ontwikkeling van uitgebreide training en hulpmiddelen voor ondersteuning in de winkel, waarmee u uw klanten kunt benaderen en met vertrouwen advies kunt geven. 

Innovatief nieuws van TENA

TENA Pants

TENA Pants zijn ontworpen om de drager te beschermen tegen zelfs matige tot zware urinelekkage, worden gedragen als normaal ondergoed en zijn comfortabel en veilig. De FeelDry™-technologie absorbeert snel grote hoeveelheden urine in de kern en houdt het weg van de huid, waardoor het risico op huiduitslag en infecties aanzienlijk afneemt.

Lees meer over dit product

TENA Pants

Verwijzingen:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Incontinence, Paul Abrams, Consultation on Incontinence, 2005.
3IPSOS Brand health tracking, US, FR, UK, DE, 2010.
4Producttest van TENA Slip met ConfioAir™, met 242 verzorgers in drie landen, 2013.
5Irwin DE, Kopp ZS, Agatep B, Milsom I, Abrams P. Worldwide prevalence estimates of lower urinary tract symptoms, overactive bladder, urinary incontinence and bladder outlet obstruction. BJU Int. 2011;108:1132-8.