Taal
NL | FR

Waarom lights by TENA werkt

Ervaar het verschil. Voor verschillende soorten vloeistof zijn verschillende inlegkruisjes nodig.

Inlegkruisjes van lights by TENA hebben een hoog absorptievermogen en zijn speciaal ontwikkeld om druppeltjes urine op te vangen. Ze zijn voorzien van FeelFreshTM- technologie, die vocht en geurtjes snel opsluit.

Sluit druppels sneller op dan dat je ‘Oooeps’ kunt zeggen

Gebruik je normaal maandverband om jezelf te beschermen tegen licht urineverlies? Je bent niet de enige. Veel vrouwen ervaren op een bepaald moment in hun leven licht urineverlies, en het is makkelijk om naar het normale maandverband en inlegkruisjes te grijpen die je gebruikt voor je menstruatie. 
 
Het probleem is dat reguliere inlegkruisjes en maandverband zijn ontworpen voor bloed en niet voor de dunnere urinestroom, die veel sneller moet worden geabsorbeerd. Als je je droog en fris wilt blijven voelen, moet je een product gebruiken dat speciaal is bedoeld voor licht urineverlies. De inlegkruisjes van lights by TENA zien eruit als normale inlegkruisjes, maar ze zijn voorzien van FeelFreshTM- technologie, die vloeistof en geurtjes snel opsluit en zorgt voor een frisser en droger gevoel.