U lijkt zich te bevinden in <country>

Bezoek uw lokale TENA-website voor lokale informatie.

Taal
NL |  FR

Margaret, 60, over leven met incontinentie

“Ik vond het moeilijk om van iedere dag te genieten”
Vrolijke volwassen vrouw zet haar helm op terwijl ze in de stad bij fietsen staat

Het verhaal van Margaret

“Ik ben een 60-jarige vrouw die dol is op kamperen en barbecueën met vrienden. Ik had nooit gedacht dat ongewenst urineverlies mijn liefde voor het buitenleven in de weg zou staan. Zelfs de meest eenvoudige genoegens, zoals op de veranda mijn lievelingsboek lezen, werden een hele klus. Ik keek altijd erg uit naar mijn weekenden in de buitenlucht en had zin in avontuur, maar helaas is dat veranderd. Ik vond het moeilijk om in het moment te leven omdat ik continu op zoek moest naar het dichtstbijzijnde toilet. Ik kwam erachter dat mijn ongewenste urineverlies een gevolg is van de bestraling die ik onderging tijdens mijn gevecht met kanker. Ik kan met trots zeggen dat ik dat gevecht gewonnen heb, maar ik kwam al gauw voor een nieuwe uitdaging te staan: een zwakke blaas.
 
Als coördinator van een hulpprogramma voor dakloze veteranen breng ik veel tijd onderweg door, aangezien ik door Kentucky moet pendelen. Doordat ik elke dag urenlang in de auto zat zonder toegang tot een toilet wist ik niet hoe ik om moest gaan met mijn aandrang en ongewenst urineverlies, en dat heeft mijn zelfvertrouwen geschaad. Ik heb de passie om mensen die dat nodig hebben te helpen, en ik was er kapot van omdat ik echt overwoog om mijn baan op te zeggen vanwege het ongemak dat mijn zwakke blaas veroorzaakte.
 
Wanhopig ging ik op zoek naar een oplossing en praatte hierover met een goede vriendin die ook last had van een zwakke blaas na bestralingstherapie. Haar oncoloog vertelde haar over incontinentieverband dat speciaal ontwikkeld is voor alle soorten ongewenst urineverlies. Ze raadde mij aan om TENA te proberen.
 
Ik had het gebruik van verband steeds uitgesteld omdat ik er niet zeker van was dat het de juiste keuze was voor mij. Maar omdat ik de controle over mijn leven terug wilde krijgen, heb ik het advies van mijn vriendin opgevolgd en een gratis proefpakket van TENA verband geprobeerd. Ik had het toen nog niet in de gaten, maar daarmee heb ik een nieuw reismaatje gevonden! Ik was onder de indruk van hoe ademend en discreet het product is, en ik kon de weg weer op zonder me druk te maken over doorlekken. En bovenal kwam ik fris en fruitig aan op mijn bestemming. Dankzij TENA kan ik het werk waar ik van houd vol zelfvertrouwen blijven doen.
 
Ik heb kanker achter me gelaten en mijn vrijheid herwonnen, en ik ben blij dat ik mijn voordeel heb gedaan met de beschikbare middelen zoals TENA, zodat ik weer de extraverte en gedreven vrouw kan zijn die ik ben.”
Oudere vrouw fotografeert de zonsondergang aan de zee

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.