Taal
NL | FR

Wie wij zijn

Met meer dan 50 jaar ervaring is TENA uitgegroeid tot ’s werelds beste merk voor ongewenst en continentiezorg. 

TENA biedt producten en oplossingen voor mensen en zorginstellingen in meer dan 90 landen, en neemt het voortouw bij de ontwikkeling van producten die voldoen aan de wensen van miljoenen mensen van over de hele wereld.
 
Het draait allemaal om mensen
is verrassend normaal en kan mensen in de bloei van hun leven overkomen, ongeacht leeftijd of algemene gezondheid. En ongewenst heeft een verschillende uitwerking op verschillende mensen. Het hoeft op zich geen ernstige aandoening te zijn, maar vanwege het sociale taboe dat op incontinentie rust kan het iemands zelfvertrouwen schaden. We weten ook dat incontinentie ervoor kan zorgen dat degene die er last van heeft zich angstig en geïsoleerd kan voelen, en dat verzorgenden hun naasten vaak willen helpen om hun waardigheid te behouden. Daarnaast moeten professionele zorgverleners een balans zien te vinden tussen budgetbeperkingen en hun wens om de beste zorg te bieden.
 
Een bedrijf van Essity
TENA is een merk van Essity, een toonaangevend wereldwijd bedrijf in hygiëne- en gezondheidsproducten dat in ongeveer 100 landen producten voor persoonlijke verzorging en tissue aanbiedt. Essity wordt als toonaangevend beschouwd voor duurzaamheid en is uitgeroepen tot een van de meest ethische bedrijven ter wereld.