U lijkt zich te bevinden in <country>

Bezoek uw lokale TENA-website voor lokale informatie.

Taal
NL |  FR

Behoud controle met TENA Men

U bent gewend controle te hebben over alle delen van uw leven, dus laat ongewenst urineverlies hier geen verandering in aanbrengen. Met TENA Men behoudt u de controle over ongewenst urineverlies en blijft u de baas over uw eigen leven.

Blijf actief met ongewenst urineverlies en incontinentie

Blijf actief met ongewenst urineverlies

Er zijn veel verschillende manieren om de controle te behouden en uw leven te blijven leven zoals u dat wilt, ongeacht de mate van ongewenst urineverlies.

Dit zijn een aantal handige tips om u te helpen om ongewenst urineverlies onder controle te houden:

  • Ga voordat u gaat - Leeg uw blaas vóór een geplande activiteit, zodat u met meer vertrouwen op pad kunt gaan.
  • Kennis is macht - Kijk van tevoren waar de toiletten zijn, zodat u uw activiteiten beter kunt plannen en u niet vol stress op zoek hoeft naar een toilet wanneer u moet. Wanneer u naar een wedstrijd gaat, probeer dan zitplaatsen te krijgen in de buurt van de toiletten bijvoorbeeld.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Op stap met ongewenst urineverlies

Veel mannen die last hebben van ongewenst urineverlies maken zich druk over het meedoen met sociale activiteiten. De angst voor ongewenst urineverlies kan worden gezien als een obstakel, maar met de juiste aanpak kunt u worden beschermd tegen ongewenst urineverlies en hierdoor blijft u zelfverzekerd.

Actief blijven met ongewenst urineverlies

Er zijn veel verschillende manieren om de controle te behouden en uw leven te blijven leiden zoals u dat wilt, ongeacht de mate van ongewenst urineverlies.

Hoe te praten over ongewenst urineverlies

Praten over persoonlijke problemen kan ongemakkelijk zijn, maar om tot een oplossing te komen is het belangrijk om een eerlijk en open gesprek te hebben met zowel uw dokter als geliefden.