Taal
NL | FR

Actief blijven met ongewenst urineverlies

Er zijn veel verschillende manieren om de controle te behouden en uw leven te blijven leiden zoals u dat wilt, ongeacht de mate van ongewenst urineverlies.

Actief blijven met ongewenst urineverlies en incontinentie

Behoud een actieve manier van leven

Maakt u zich zorgen wanneer u een avondje op pad gaat met de mannen, wanneer u een vergadering hebt van vier uur of wanneer u basketbal speelt met uw kinderen? U hoeft uw dagelijkse activiteiten niet te stoppen omdat u last hebt van ongewenst .

Dit zijn een aantal handige tips om u te helpen ongewenst urineverlies onder controle te houden:

  • Ga voordat u gaat - Leeg uw blaas vóór een geplande activiteit, zodat u met meer vertrouwen op pad kunt gaan.
  • Kennis is macht - Kijk van tevoren waar de toiletten zijn, zodat u uw activiteiten beter kunt plannen en u niet vol stress op zoek hoeft naar een toilet wanneer u moet. Wanneer u naar een wedstrijd gaat, probeer dan zitplaatsen te krijgen in de buurt van de toiletten bijvoorbeeld.
  • Blijf drinken - Drink niet minder omdat u urineverlies wilt voorkomen tijdens uw activiteiten. Door minder te drinken raakt u uitgedroogd, wat de situatie alleen maar erger maakt. Met andere woorden: vergeet niet om te blijven drinken.
  • Vermijd triggers - Hoewel het erg belangrijk is om te blijven drinken, doet u er ook goed aan om triggers zoals thee, koffie en alcohol met mate te drinken. Deze drankjes staan erom bekend dat ze ervoor zorgen dat uw lichaam meer urine produceert.
  • Knijp - Bekkenbodemspieroefeningen staan erom bekend dat ze helpen bij het krijgen van controle over urineverlies, dus zorg ervoor dat u uw knijpoefeningen blijft doen. Vooral omdat u ze zowel op werk als thuis kunt doen.
  • Bescherming tegen urineverlies - Er zijn geweldige producten beschikbaar die u helpen beschermen tegen ongewenst urineverlies. De producten van TENA Men zijn speciaal ontworpen om discreet, comfortabel en veilig te zijn en zijn bedoeld om naadloos binnen uw dagelijkse leven te passen. Ze zijn beschikbaar in verschillende absorptieniveaus, van lichte beschermers tot hoog absorberend ondergoed, en u kunt er dus zeker van zijn dat er een product is dat bij u past.
  • Deze eenvoudige tips kunnen uw kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren en zorgen ervoor dat u uw dagelijkse activiteiten vol vertrouwen kunt blijven doen.

Gerelateerde artikelen

Samenvatting nationaal taboe-onderzoek onder mannen

Uitvoering onderzoek IPSOS in opdracht van TENA Men: november 2016 Er wordt altijd maar gesproken over vrouwelijke ongemakken. Maandelijkse regels, de dagelijkse sleur, te veel te doen …In opdracht van TENA Men voerde onderzoeksbureau IPSOS in november 2016 een onafhankelijk onderzoek uit naar de ‘verborgen issues’ van de man. TENA Men onderzocht welke irritaties, taboes en ongemakken een rol spelen in het leven van mannen. In totaal namen meer dan 1.000 respondenten deel aan het onderzoek in de leeftijdscategorie 30 tot 75 jaar, representatief voor Belgische mannen op basis van opleiding, leeftijd en regio.