Taal

  Uw doelstellingen zijn onze doelstellingen: voor betere zorg

  Bij TENA geloven we dat samenwerken het grootste verschil maakt. Daarom beginnen we altijd met het vaststellen van de individuele doelstellingen van uw woonzorgcentrum. Of u nu zoekt naar oplossingen ter ondersteuning van best practices in de dagelijkse zorg voor uw bewoners, of dat u de efficiëntie en het budget van uw woonzorgcentrum wilt verbeteren; we werken met u samen om op maat gemaakte oplossingen die goed werken te bepalen en te implementeren.

  TENA Services voor woonzorgcentra

  Begin aan uw traject

  Ons team van adviseurs bestaat uit zeer ervaren verpleegkundigen en continentiespecialisten die met u samenwerken om te helpen bij het implementeren van efficiënte en effectieve oplossingen. We vormen samen met u een partnerschap om uw productgamma af te stemmen op de behoeften van uw individuele bewoners, waarbij we ervoor zorgen dat afval wordt verminderd en uw bewoners altijd het optimale comfort en het best passende product ontvangen.

  Voortdurende ondersteuning

  Het is cruciaal dat onze oplossingen uw doelstellingen halen. We bieden een scala van evaluatie-instrumenten waarmee u kunt zien dat onze producten en diensten het verschil maken voor uw woonzorgcentrum. Door het meten van zowel kwantitatieve resultaten (zoals verminderd productverbruik en afval) als kwalitatieve verbeteringen (zoals de huidgezondheid, het comfort van uw bewoners of de tevredenheid van uw medewerkers) ondersteunen wij u doorlopend bij het doorvoeren van positieve veranderingen in uw woonzorgcentrum.

  Samenwerken

  We werken met u samen om op maat gemaakte continentiezorgplannen te maken die productkeuzes, verschoningen, toiletroutines en persoonlijke hygiëne ondersteunen. Als onderdeel van een continentiezorgplan met de beste methoden evalueren we dagelijkse zorg, huidverzorging en nachtverzorging vanuit het perspectief van zowel de bewoners als uw personeel. 

  Onze gepersonaliseerde diensten zijn gericht op:

  • Dagelijkse logistiek
  • Zorgbeheer
  • Financiën
  • Evaluatie

  2000x900_TPW_TENA_photo_album

  Verwijzingen

  1De "TENA-richtlijnen voor continentiezorg in verpleeghuizen" zijn overeenkomstig het Europees Handvest voor de rechten van en verantwoordelijkheden voor oudere mensen met behoefte aan langdurige zorg en assistentie (juni 2010)
  2Gearchiveerde Essity-gegevens; 181 TENA Solutions casestudies in de wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. 2011-13.
  3Gearchiveerde Essity-gegevens; Alle statistieken op basis van gemiddelde percentages van 85-181 TENA Solutions casestudies over de gehele wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. Resultaten verschillen tussen landen en verpleeghuizen. 2011-13.