Taal

  TENA voor apotheken en medische speciaalzaken

  Maak gebruik van onze expertise om uw klanten beter van dienst te zijn.

  Ken uw klanten

  Een kwart van mannen ouder dan 40(1) en vrouwen ouder dan 35(2) hebben te maken met ongewenst urineverlies. En met een alsmaar vergrijzende bevolking groeit dit percentage alleen maar. Dat is een aanzienlijk percentage van uw klanten, velen van wie schamen zich om hun aandoening te bespreken en gebruiken niet de juiste bescherming (3-5). 

  Dat betekent dat ze hun levensstijl moeten aanpassen aan de aandoening, wat een impact heeft op zowel hun zelfvertrouwen als hun kwaliteit van leven(6). Maar samen kunnen we dit veranderen. 

  Bij TENA hebben we meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van incontinentiezorg, en we zijn toegewijd aan het bespreekbaar maken van het onderwerp en u te helpen om de juiste producten op de juiste manier voor elk van uw klanten aan te bieden. 

  TENA biedt uitgebreide trainingen en in-store hulpmiddelen aan, zodat u samen met het uitgebreide assortiment de klant kan adviseren het juiste product te kiezen. TENA werkt met u samen om op maat gemaakte incontinentiezorg te bieden die het verschil maakt.

  1 op de 4 mannen

  ouder dan 40 heeft te maken met ongewenst urineverlies, inclusief druppelen. [1]

  Illustratie 1 op de 4 mannen

  Hoewel 1 op de 4 mannen boven de 40 last heeft van urineverlies (postmictie druppeltjes en nadruppelen), ervaren 1 op de 8 mannen op enig moment in hun leven urine-incontinentie (de klacht van onvrijwillig urineverlies). [2]

  1 op de 4 vrouwen

  ouder dan 35 heeft te maken met ongewenst urineverlies, inclusief lichte scheutjes. [2]

  Illustratie 1 op de 4 vrouwen

  Verwijzingen

  1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
  2Incontinence, Paul Abrams, Consultation on Incontinence, 2005.
  3IPSOS Brand health tracking, US, FR, UK, DE, 2010.