Deze site gebruikt cookies. · Wat zijn cookies? Ik ga akkoord

TENA online training

We begrijpen dat het voor uw dagelijkse werk belangrijk is uw kennisniveau op een hoog niveau te houden. Daarom hebben we ons interactieve e-learningprogramma ontwikkeld, waarmee u bewoners voortdurend de beste continentiezorg en waardigheid kunt bieden.

Online trainingen

Onze e-learningcursussen zijn geschikt voor zelfstandig leren en bieden vele voordelen. Door e-learning kunt u in uw eigen tempo leren en de cursussen volgen op de momenten die het beste bij u passen. U kunt de cursus pauzeren wanneer u dat wilt en op een ander moment verdergaan op de plek waar u gebleven was.

Nieuw: de e-learning ‘Dementie en Incontinentie’, speciaal voor zorgprofessionals

Incontinentie kan één van de gevolgen van dementie zijn. Wenst u hierover nieuwe kennis te vergaren of weggezakte kennis op te frissen? Dan maken we het u graag gemakkelijk met de TENA e-learning ‘Dementie en Incontinentie’. De e-learning helpt u en uw collega’s in het dagelijks handelen. Én is, net zoals alle andere e-learnings van TENA, samengesteld door onderwijsexperts en zorgspecialisten. 24/7 beschikbaar op de plaats waar het u uitkomt.

Deze uitdagende en afwisselende e-learning, speciaal gemaakt voor (thuis)verpleegkundigen, zorgmanagers, zorgverleners en incontinentiespecialisten, behandelt o.a.:

  • De werking van de hersenen en wat er gebeurt bij dementie
  • De definitie, symptomen en stadia van dementie
  • De persoonsgerichte dementie- en continentiezorg

U rondt de e-learning met een online kennistest af.

TENA e-learning is beschikbaar voor al onze klanten. Klik hier om u aan te melden.

TENA e-learning