Taal

  TENA ProSkin huidverzorging: Verzorgend Wassen en beschermende crèmes

  Het herkennen van een gezonde huid is essentieel voor incontinentiezorg. Het is belangrijk om de kwetsbare oudere huid schoon te houden en te beschermen om infecties of irritatie te voorkomen. Het huidverzorgingsassortiment maakt deel uit van het TENA ProSkin assortiment, een totaalpakket om incontinentiezorg te bieden voor ouderen. Het assortiment TENA huidverzorging is de perfecte aanvulling op de absorberende producten. Deze combinatie zorgt ervoor dat de huid minder in contact komt met vocht en dat de huid mild gereinigd en beschermd wordt om optimale continentiezorg te bieden.

  TENA ProSkin assortiment huidverzorging

  Kwetsbare huid heeft speciale aandacht nodig

  • Verliest kracht en elasticiteit 

  • Dunnere en oudere huid is kwetsbaarder voor beschadiging 

  • Wonden genezen langzamer 

  Cijfers tonen aan dat tot wel 30% van de cliënten van zorginstellingen die incontinentieproducten gebruiken, last heeft van incontinentiegerelateerde dermatitis (IAD). Een natuurlijke huidbalans behouden en de natuurlijke verdediging van de huid ondersteunen is cruciaal om irritatie, ongemak en pijn te voorkomen.

  Oude vrouw die hulp krijgt met haar sokken

  Zachte reiniging met TENA ProSkin Verzorgend Wassen

  Het is belangrijk om bij elke verschoning van een incontinentieproduct de intieme zone te reinigen, zowel om geurtjes te verminderen als om huidirritatie te voorkomen. De Verzorgend Wassen producten van TENA ProSkin zijn bijzonder mild voor de oudere huid, maar toch altijd effectief. TENA ProSkin Wet Wipes zijn vooraf bevochtigd met een 3-in-1 formule om de huid te reinigen, hydrateren en beschermen. De producten van TENA ProSkin zijn speciaal ontworpen en op maat gemaakt voor volwassenen.

  De bescherming van de huid ondersteunen met TENA ProSkin Barrier Cream

  Voor regelmatig gebruik op gevoelige, kwetsbare huid die vroege tekenen van roodheid of irritatie vertoont, hebben we TENA ProSkin Barrier Cream ontwikkeld, die de huid een waterafstotend laagje geeft. Onze Zinc Cream is ontwikkeld voor de dunner wordende, oudere huid. Het bevat 10% zinkoxide en kalmeert gebarsten, geïrriteerde of gevoelige huid. Het gebruik van de TENA ProSkin huidverzorgingsproducten, die speciaal zijn ontworpen om de kwetsbare oudere huid te beschermen, verhoogt het comfort van mensen met incontinentie en helpt hen om hun waardigheid te behouden.

  Drie stappen voor een gezonde huid

  Voor mensen die te maken hebben met incontinentie heeft TENA samen met de zorgsector een 3-staps oplossing ontwikkeld voor een gezonde huid. Onze jarenlange deskundigheid heeft uitgewezen dat deze drie stappen de belangrijkste principes vormen voor het behoud van de natuurlijke gezondheid van de huid:

  Houd de huid droog

  Houd de huid droog met de absorberende producten met FeelDry Advanced™ van TENA ProSkin

  Houd de huid schoon

  Houd de huid schoon met Verzorgend Wassen van TENA ProSkin

  Bescherm de huid

  Bescherm de huid door barrièrecrème of zinkcrème van TENA ProSkin te gebruiken

  Gezondheid van de huid centraal stellen in de zorg

  Het hygiënezorgassortiment van TENA ProSkin is een huidverzorgingsassortiment bestaande uit reinigende, hydraterende en beschermende producten voor mensen die te maken hebben met incontinentie, van anderen afhankelijk zijn voor hygiëne en/of een kwetsbare oudere huid hebben. De huid gezond houden is een enorme uitdaging voor de mensen die incontinentiezorg bieden aan ouderen. Naar aanleiding van uitgebreid onderzoek en testen hebben we TENA ProSkin ontwikkeld als een assortiment producten om te voldoen aan de behoeften van kwetsbare, oudere huid. Het assortiment omvat absorberende producten en huidverzorgingsproducten om veelzijdige ondersteuning te bieden bij de zorg voor iemand met incontinentie – oftewel het behouden van de gezondheid van de huid.

  Uw garantie voor een gezonde huid

  We hebben TENA ProSkin ontwikkeld om de gezondheid van de huid bij ouderen gezond te houden en zorgverleners nog beter te ondersteunen. De Skin Health Alliance heeft alle producten van TENA ProSkin geaccrediteerd – zo kunt u er altijd gerust op zijn dat ze zacht zijn voor de huid en voldoen aan de hoogste normen.

  Skin Health Alliance logo

  Behoud van een gezonde huid