Haar belang is uw belang

Haar belang is uw belang

Bied vrouwen wat zij nodig hebben, en laat uw zakencijfer groeien

Vrouwen van nu zijn heel bewust bezig met hun gezondheid en leiden langer een actief leven. 80% van hen vindt het belangrijk om in goede conditie en geestelijk gezond ouder te worden1. Ze verwachten bij de apotheek niet alleen producten die hen daarbij kunnen helpen, maar ook een apotheker die waardevol advies geeft over medische onderwerpen, gezondheid en een gezonde levensstijl.

U onderscheidt zich daarom van andere aanbieders door een relevant gamma producten aan te bieden én deskundig advies te geven.

Word hét verkooppunt waar vrouwen terecht kunnen voor hun incontinentieproducten

25% van alle vrouwen krijgt te maken met incontinentie3. Om hun actieve levensstijl in elke situatie te waarborgen zijn ze op zoek naar discrete, betrouwbare en vrouwelijke producten.

Met het TENA-gamma komt u tegemoet aan alle persoonlijke wensen, want TENA biedt verschillende absorptieniveaus, stijlen, maten en kleuren. Het TENA-gamma versterkt de positie van uw apotheek als het verkooppunt waar vrouwen hun gezondheidsproducten kunnen kopen. Bovendien biedt het nieuwe mogelijkheden om klantloyaliteit op te bouwen en verhoogt het de kans op verkoop van andere gezondheidsproducten.

Verhoog uw zakencijfer met de juiste schappresentatie en uw deskundig advies

We weten dat 78% van de vrouwen met urineverlies nog geen of de verkeerde producten gebruikt. We zien echter dat het aantal vrouwen die naar de juiste producten op zoek is toeneemt4. Maak daarom plaats vrij voor een goed zichtbare en logische schappresentatie met TENA-producten.

Incontinentieproducten opvallend presenteren kan bovendien leiden tot ‘impuls’-aankoop én maakt het makkelijker om het taboe op urineverlies te doorbreken. Het kan uw klanten aanzetten om uw advies te vragen.

Zo speelt u optimaal in op de behoeften van vrouwen bij het kiezen van de beste incontinentieproducten. Met als resultaat voor uw apotheek: een hoger zakencijfer dankzij terugkerende tevreden klanten.

Het TENA-gamma voor vrouwen ondersteunt verkoop en loyaliteit

  • Helpt u een verkooppunt voor gezondheidsproducten en advies te worden
  • Verhoogt de traffic in uw apotheek door herhaalaankopen
  • Biedt uitstekende kansen voor het opbouwen van klantloyaliteit
  • Creëert meer mogelijkheden voor kruisverkoop
  • Helpt u het marktpotentieel van incontinentieproducten optimaal te benutten

Nieuwe, grensverleggende en verbeterde incontinentieproducten

Deze nieuwe TENA-producten zijn ontwikkeld om vrouwen een actief leven te laten leiden. Ze bieden discrete bescherming en een vrouwelijk design en voldoen zo aan de wensen van miljoenen vrouwen.

Ontdek meer
Nieuwe, grensverleggende en verbeterde incontinentieproducten

Het TENA-gamma voor vrouwen bevat nu ook:

  • Nieuwe, revolutionaire TENA Silhouette: broekjes die voelen als ondergoed en beschermen als TENA

Referenties

1J. Walter Thompson Intelligence. (2017). The Well Economy
2Healthwatch England. (2015). Would you use a pharmacist instead of visiting your GP for advice. Healthwatch England News and Reports
3Incontinence 6th edition 2017. Abrams P. Cardozo L, Wagg A, Wein A, editors. Tokyo, September 2016:ICS-ICUD; 2017
4IPSOS Brand health tracking, BCU 2017