Taal

  Wanneer zij het u niet kunnen laten weten, kan de TENA SmartCare Change Indicator™ dit voor hen doen

  Zorgverlener helpt een oudere vrouw bij het aankleden

  Beter welzijn en betere efficiëntie

  De TENA SmartCare Change Indicator™ gebruikt de laatste technologie om zorgverleners te helpen begrijpen wanneer incontinentieverbanden verschoond moeten worden wanneer een zorgvrager zijn of haar wensen niet goed kan uiten. Dit betekent een beter welzijn voor zorgvragers en betere efficiëntie in zorginstellingen.

  Revolutionaire technologie van TENA

  De TENA SmartCare Change Indicator™ is een baanbrekende technologische oplossing voor digitale gezondheid die kan helpen de ouderenzorg te transformeren. Een herbruikbare sensor, eenvoudig te bevestigen aan de buitenkant van het incontinentieverband, registreert de mate van urineverzadiging. Wanneer het tijd is om het verband te verschonen, ontvangen de zorgverleners een bericht op hun smartphone via de TENA SmartCare Professional Care-app. Alle berichten en andere gegevens zijn terug te vinden in het TENA SmartCare-dashboard om zorginstellingen te helpen overzicht te behouden en de incontinentiezorg te verbeteren.

  Product bekijken

  Groter welzijn en waardigheid voor zorgvragers

  Het kan een uitdaging zijn om te weten wanneer een incontinentieverband moet worden verschoond. Een verband te vaak checken, kan de dagelijkse activiteiten en slaap van zorgvragers onnodig verstoren. Niet genoeg checken kan leiden tot lekken en huid die in contact komt met urine. Met de verschoningsindicator hoeven zorgverleners geen handmatige controles meer uit te voeren, wat zorgt voor minder verstoringen en meer waardigheid voor de zorgvragers.

  • Minder verstoringen en meer waardigheid
  • Minder verstoringen van slaap en dagactiviteiten
  • Minder risico op lekken en blootstelling van de huid aan urine

  Meer zorgefficiëntie in zorginstellingen

  De verschoningsindicator geeft zorginstellingen de kans om de efficiëntie te verhogen. Er kunnen meer incontinentieverbanden worden verschoond op het juiste moment – niet te vroeg of te laat. Efficiënte routines optimaliseren de werkdruk voor het personeel en laten meer tijd over voor andere zorgtaken. Samengevat: middelen kunnen efficiënter worden gebruikt, en het is mogelijk om een werkelijk individuele continentiezorg te bewerkstelligen.

  • Betere routines
  • Geoptimaliseerde werkdruk
  • Efficiënter gebruik van middelen
  Meer zorgefficiëntie in zorginstellingen

  Hogere tevredenheid onder medewerkers

  TENA SmartCare Change Indicator kan op vele manieren bijdragen aan een betere werksituatie en hogere werktevredenheid:

  • Lagere werkdruk dankzij minder onnodige handmatige controles
  • Minder verstoringen van de dagelijkse activiteiten en slaapgewoontes van zorgvragers
  • Meer tevreden zorgvragers en minder stress

  1. Beschikbare Essity-gegevens; Utility Assessment Evaluation, Valley Senior Living, ND, USA, Q3 2018 - Q1 2019
  2. Beschikbare Essity-gegevens; Utility Assessment Evaluation, United Mennonite Home, ON, Canada, Q3 2018 - Q1 2019

  Meldingen via de app wanneer het tijd is voor een verschoning

  Wanneer het tijd is om het verband te verschonen, ontvangen de zorgverleners een bericht via de TENA SmartCare Professional Care-app. Ze kunnen ook de status zien van het incontinentieverband van elke zorgvrager, samen met informatie over de laatste verschoning.

  Beter overzicht met het TENA SmartCare-dashboard

  Alle gegevens over meldingen, verschoningen van incontinentieverbanden, responstijden en status van verschoningsindicator van zorgvragers zijn gemakkelijk toegankelijk via het TENA SmartCare-dashboard. Dit overzicht van activiteiten rondom incontinentiezorg kan worden gebruikt om de planning te verbeteren en routines te optimaliseren. 

  Ontwikkeld voor TENA ProSkin incontinentieverbanden

  Het is niet nodig om over te stappen van de TENA-producten waar uw zorgvragers aan gewend zijn. De verschoningsindicator is ontwikkeld voor gebruik met TENA ProSkin Flex, TENA ProSkin Pants, TENA ProSkin Comfort en TENA ProSkin Slip.

  Producten bekijken

  Een duurzame oplossing

  TENA SmartCare Change IndicatorTM is een duurzame oplossing

  De TENA SmartCare Change IndicatorTM kan hergebruikt worden om elektronisch afval te beperken. Het kan ook helpen het verbruik van incontintieverbanden te optimaliseren. Bij TENA is het een van onze belangrijkste duurzaamheidsambities om onze CO2-voetafdruk in 2030 met 50% te hebben verminderd. We streven er ook naar om in 2030 de levenskwaliteit te verbeteren van 100 miljoen mensen die wereldwijd met incontinentie te maken hebben. Baanbrekende technologische oplossingen voor digitale gezondheid als de TENA SmartCare Change IndicatorTM zullen een belangrijk stap zijn om onze doelen te behalen en een betere impact te hebben op de planeet. Lees hier meer over duurzaamheid en ons TENA Protects-programma.

  Ontwikkeld om zorgverleners te helpen

  De verschoningsindicator kan een groot verschil maken, vooral wanneer u zorgt voor zorgvragers die zelf niet goed of betrouwbaar hun wensen kunnen communiceren. Houd er wel rekening mee dat, hoewel de verschoningsindicator ontwikkeld is om zorgverleners te helpen besluiten wanneer een incontinentieverband verschoond moet worden, deze nooit als vervanging mag dienen van hun eigen professionele oordeel. Daarnaast is het ook geen vervanging van individuele zorgplannen die ontwikkeld zijn met TENA Identifi™ of andere op kennis gebaseerde beoordelingsmethodes.

  TENA SmartCare™ – Een nieuw assortiment technologische oplossingen voor digitale gezondheid

  TENA SmartCare™ – Een nieuw assortiment technologische oplossingen voor digitale gezondheid

  Bij TENA geven we om de zorg. Daarom hebben wij TENA SmartCare™ gelanceerd – een nieuw assortiment technologische oplossingen voor digitale gezondheid voor nog betere zorg. Het combineert onze toonaangevende expertise met de laatste technologieën en legt de focus op menselijke verbinding ondersteund door technologie. Naast de TENA SmartCare Change Indicator omvat het assortiment TENA Identifi™. De verschoningsindicator is een oplossing voor dag en nacht die zorgverleners op de hoogte stelt wanneer incontinentieverbanden verschoond moeten worden, TENA Identifi is een oplossing voor 72 uur om de wensen van zorgvragers te beoordelen.

  Leer meer over TENA Identifi

  Veelgestelde vragen

  Klik hieronder voor antwoorden op enkele van de veelgestelde vragen over de TENA SmartCare Change Indicator.

  Naar veelgestelde vragen

  Klinkt interessant? Neem contact met ons op.

  Een beperkt aantal zorginstellingen zal in de vroege lanceringsfase een aanbod ontvangen om de verschoningsindicator te evalueren en implementeren. Neem contact op via de onderstaande link of met uw lokale TENA-contactpersoon voor meer informatie of om uw interesse aan te geven.

  Contact

  Instructies

  De TENA SmartCare Change Indicator is een medisch apparaat van klasse 1.

  Zorg dat u voldoende training hebt ontvangen en/of de gebruiksaanwijzing hebt gelezen en begrepen voordat u het systeem gebruikt. De TENA SmartCare Change Indicator is geen meetapparaat. Het geeft informatie over de verzadigingsniveaus van de urine ter ondersteuning van de beslissing of een TENA incontinentieverband verschoond moet worden. Het is geen vervanging van normale veiligheidscontroles en routines voor het verleggen van zorgvragers, het controleren op ontlasting, het geven van medicatie, etc. Gebruik het niet bij zorgvragers die te maken hebben met regelmatige ontlastingsincontinentie. De TENA SmartCare Change Indicator registreert geen ontlasting. Bij een systeemstoring of verwachte systeemstoring keert u terug naar uw normale controle- en verschoningsroutine. Als u problemen, apparatuurstoring of andere incidenten ondervindt, meld dit dan bij de fabrikant of bel TENA Customer Service op tel. 030-6984700.