Taal

  TENA ProSkin Flex voor een gezonde huid en nog efficiëntere zorg

  Het assortiment van TENA ProSkin is speciaal ontworpen om op positieve wijze een verschil te maken in de gezondheid van de huid van mensen met incontinentie. Als onderdeel hiervan biedt TENA ProSkin Flex drievoudige bescherming voor een droog, zacht gevoel en bescherming tegen doorlekken, wat bijdraagt aan behoud van een gezonde huid.

  Uit ons onderzoek blijkt dat 90% van het zorgpersoneel dat het product uitprobeert het ermee eens is dat het de huid van bewoners droog houdt(1). Een ergonomisch ontwerp met een verstelbare heupband draagt bij aan de efficiëntie en biedt de zorgverleners betere ondersteuning bij de fysieke eisen van hun werk. Onderzoek wijst uit dat, vergeleken met één- en tweedelige producten, TENA ProSkin Flex de onderrugklachten van zorgverleners tijdens verschoningen vermindert, omdat het zowel staand als liggend snelle en eenvoudige verschoningen mogelijk maakt(2).

  ProSkin Flex

  Kwaliteit van zorg verbeteren met TENA ProSkin

  TENA is altijd op zoek naar nieuwe manieren om u te helpen de zorg te verbeteren. We hebben TENA ProSkin ontwikkeld op basis van het begrip dat het behouden van de gezondheid van de huid een essentieel onderdeel is van incontinentiezorg. Onze absorberende producten zijn ontworpen om de huid droog te houden en deze te laten ademen. Dit helpt een natuurlijke huidbalans te behouden en draagt bij aan het welzijn van de dragers.

  Oudere vrouw met verpleegkundige in een gang

  Vocht weghouden van de huid

  De huid van mensen met incontinentie kan in contact komen met vocht – een van de factoren die van invloed zijn op de huid en tot ongemak of pijn kunnen leiden. TENA Flex ProSkin is voorzien van FeelDry AdvancedTM om een zeer snelle absorptie te bieden zodat de kans op een vochtige huid geminimaliseerd wordt. Dit helpt de vochtigheid op de huid onder controle te houden door vloeistof weg te leiden van het oppervlak, waardoor de huid droog blijft. Een dubbele barrière beschermt tegen doorlekken. Omdat het product bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke gezondheid van de huid, heeft de drager een comfortabeler gevoel.

  De natuurlijke balans van de huid behouden

  Om de natuurlijke gezondheid van de huid te ondersteunen en meer comfort en waardigheid te bieden, is TENA ProSkin Flex volledig ademend. ConfioAir™ is een functionaliteit die ervoor zorgt dat de drager niet gaat zweten, om de natuurlijke balans van de huid te behouden. Textielachtig materiaal aan de achterkant en zijkanten voelt zachter aan op de huid.

  Een comfortabele pasvorm

  TENA Flex ProSkin is voorzien van een verstelbare heupband van ComfiStretch™ die een nauwsluitende pasvorm biedt om het comfort te verhogen en betere bescherming te bieden tegen doorlekken. Voor gebruiksgemak is de heupband van ComfiStretch™ voorzien van klittenband die aan de voor- en achterzijde kunnen worden bevestigd en volledig verstelbaar zijn voor verschillende lichaamstypes. Het ergonomische en eenvoudige ontwerp zorgt voor minder rugbuigingen en vermindert daardoor de fysieke lasten voor zorgverleners.

  TENA Flex voor een comfortabele pasvorm

  Drie stappen voor een gezonde huid

  Voor mensen die te maken hebben met incontinentie heeft TENA een 3-staps oplossing ontwikkeld voor een gezonde huid. Onze jarenlange deskundigheid heeft uitgewezen dat deze drie stappen de belangrijkste principes vormen voor het behoud van de natuurlijke gezondheid van de huid:

  Houd de huid droog

  Houd de huid droog met de absorberende producten met FeelDry Advanced™ van TENA ProSkin

  Houd de huid schoon

  Houd de huid schoon met Verzorgend Wassen van TENA ProSkin

  Bescherm de huid

  Bescherm de huid door barrièrecrème of zinkcrème van TENA ProSkin te gebruiken

  Meer informatie over TENA ProSkin en een gezonde huid

  Verwijzingen:

  1Resultaten voorkeurstest: TENA Flex CGR. Augustus 2017, Polen/Duitsland n=322TENA Flex PCG - November 2018 Zweden/Finland n=88
  2J Wound Ostomy Continence Nurs. 2018;45(5):456-464.
  3Gearchiveerde gegevens van Essity in 2017. Referentiecasus: 50 onafhankelijke bewoners die 3 producten per dag gebruiken, 365 dagen per jaar