Deze site gebruikt cookies. · Wat zijn cookies? Ik ga akkoord

Innovatie door inzicht

Met meer dan 50 jaar ervaring begrijpen we wat incontinentie betekent en onderkennen we de behoefte aan individuele en effectieve continentiezorg. We investeren in onderzoek én in het opdoen van praktijkervaring. Met onze hoogwaardige producten en diensten hopen we aan uw behoeften te voldoen: samen maken we het verschil.

Innovatie voor betere continentiezorg

De toekomst van continentiezorg

TENA Identifi

Door het plaspatroon van de bewoners gedurende een periode van 72 uur elektronisch te volgen, biedt TENA Identifi waardevolle inzichten voor het verbeteren van uw continentiezorg. Een revolutionaire innovatie voor de bewoner én de verzorger.

  • Betere kwaliteit van leven voor de bewoner
  • Optimale toiletroutines
  • Minimale tijd nodig voor handmatige beoordelingen
  • Optimale productselectie

TENA Identifi

TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAir™

Bij TENA begrijpen we de uitdagingen van het behoud van een gezonde huid. De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAir™ zijn volledig ademende innovaties die veilig, comfortabel en zacht zijn voor de huid. 88% van alle verzorgenden merkte een huidvoordeel op bij gebruik van de TENA Slip met ConfioAir™. [1]

Lees meer over dit product

TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAir™

TENA Wet Wash Glove

TENA Wet Wash Glove biedt comfortabele, effectieve reiniging van het hele lichaam, zonder het gebruik van water en zeep. TENA Wet Wash Glove is vooral geschikt voor minder mobiele en bedlegerige patiënten en mensen die angst hebben voor water. TENA Wet Wash Glove werkt 25% meer ergonomisch en verkort de dagelijkse wastijd met 38%. [2, 3]

Lees meer over dit product

TENA Wet Wash Glove

Ook onze diensten zijn innovatief

TENA streeft naar betere continentiezorg voor iedereen. Met een assortiment innovatieve producten én met de beste services. Zo bieden we aantoonbaar meer comfort, discretie en zekerheid voor uw bewoners en ondersteunen we uw medewerkers optimaal met professioneel advies, training en ondersteuning op maat.

TENA Solutions

Verwijzingen

1Producttest van TENA Slip met ConfioAir™, met 242 verzorgers in drie landen, 2013.
2Nederlands Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (Engelstalige samenvatting).
3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Samenvatting van de resultaten van Verzorgend Wassen, 2013.
4Gearchiveerde Essity-gegevens; 181 TENA Solutions casestudies over de gehele wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. 2011-13.