Taal
NL | FR

Wat is licht urineverlies?

Licht urineverlies komt vaker voor dan je denkt, maar het is goed aan te pakken en het is zelfs mogelijk om er van af te komen. Het is altijd mogelijk om het risico op licht urineverlies te verminderen, of je nu sinds kort af en toe een Oooeps momentje hebt of al een paar jaar een licht zwakke blaas ervaart. Door de situatie te begrijpen en erover te praten hoeft een licht zwakke blaas helemaal geen probleem te zijn. 

Een natuurlijk onderdeel van het leven

Miljoenen vrouwen hebben momenteel te maken met licht urineverlies. Een op de drie vrouwen van boven de 50 ervaart onverwacht urineverlies, dus je staat er niet alleen voor.  Het is vooral gebruikelijk na de zwangerschap, na een bevalling of vanwege hormonale veranderingen net voor de menstruatie of tijdens de overgang.

Het juiste product

Licht urineverlies hoeft je niet te weerhouden van de dingen die je wilt doen. Door het juiste product voor licht urineverlies te kiezen kun je veel langer fris en droog blijven dan wanneer je normale inlegkruisjes gebruikt. 
 
Het geheim van de zeer absorberende inlegkruisjes van lights by TENA is de FeelFreshTM technologie. Het bevat polymeren die urine snel opsluiten in de kern van het inlegkruisje, waardoor het vocht en de geurtjes veilig worden vastgehouden. Normale inlegkruisjes hebben deze technologie niet en werken dus niet zo goed bij het absorberen van urine.