Taal
NL | FR

Lekkage-triggers

Blijf ja zeggen tegen de goede dingen in het leven

Reizen, naar het strand gaan of uw bed induiken voor een goede nachtrust na een hectische dag. Volop van het leven genieten is een menselijk recht, en een zou u nooit moeten weerhouden van de dingen die u wilt doen. TENA Lady producten zijn ontwikkeld op basis van uitgebreide klanteninzichten en bieden een verscheidenheid aan producten in talloze vormen, maten en absorptieniveaus om te voldoen aan uw persoonlijke behoefte. 
 
Het assortiment biedt voor iedereen bescherming, van de eenvoudigste tot zelfs de meest lastige situaties, zelfs voor die situaties die misschien lastiger aan te pakken zijn dan andere. We willen dat u ja zegt tegen dat weekendje weg, het strandfeest of die vakantie. Laat ongewenst urineverlies u er niet van weerhouden.
 
Gebruik de volgende tips om met en een zwakke blaas om te gaan wanneer u op reis gaat of wanneer u gewoon een goede nachtrust wilt:
 
  • Controleer de hoeveelheid vloeistof die u drinkt voordat u naar bed gaat of op het vliegtuig stapt. Denk eraan dat te weinig drinken ervoor kan zorgen dat uw blaas geïrriteerd raakt en een gevoel van aandrang van veroorzaken. 
  • Plan uw ‘pitstops’ voordat u op pad gaat. Gebruik Google Maps om restaurants, parken of winkelcentra aan te merken waar u gebruik kunt maken van het toilet, zodat u tijdens de rit kalm kunt blijven.  
  • Voeg Kegeloefeningen toe aan uw ochtendroutine. Een paar minuten per dag uw bekkenbodem trainen kan het risico op urineverlies verlagen.
  • Download een app die het dichtstbijzijnde toilet aangeeft. In de App Store of Google Play zijn er vele beschikbaar om uit te kiezen.