Taal
nl | FR

Kleed u vol vertrouwen uit

De overgrote meerderheid van incontinentieverbanden en inlegkruisjes voor urineverlies een witte kleur. Maar zoals de meeste vrouwen zult u ten minste één paar zwart ondergoed hebben. Misschien zelfs veel meer. En soms kan dit kleurverschil best beperkend zijn.

Er zijn verschillende situaties – in de sportschool, op het strand, in de slaapkamer – wanneer het idee van een wit verband of inlegkruisje dat door het zwarte ondergoed zichtbaar is, niet gewenst is. En met enkel witte producten, worden vele vrouwen met een beperkt in hun vrijheid om de door hen gewenste kleur te kunnen dragen en zich nog steeds vol vertrouwen uit te kunnen kleden. 

Daar is nu een einde aan gekomen.  

De volledig zwarte TENA Silhouette Noir incontinentieverbanden en inlegkruisjes zijn specifiek ontworpen om onzichtbaar te kunnen worden gedragen met zwart ondergoed. 

Zowel de verbanden als inlegkruisjes zijn erg dun, zodat u ze vrijwel onopgemerkt zult dragen. Wat u wel zult opmerken is de drievoudige bescherming, waardoor doorlekken, nare geurtjes en een vochtig gevoel wordt tegengegaan door het vocht diep in de kern op te sluiten. TENA Silhouette Noir incontinentieverbanden en inlegkruisjes zijn vrij van parfum en om irritatie van de gevoelige huid te voorkomen. 

Bij TENA is het onze missie om de gedateerde opvattingen over vrouwen met een zwakke blaas tegen te gaan. Ons doel is om vrouwen te helpen zich sexy en vertrouwd te voelen, en ze te laten dragen wat ze willen zonder zich beperkt te voelen in de kleur of de vorm van hun ondergoed.  

Of u nu op reis bent, in de sportschool staat, op stap bent met vrienden, of een romantische avond hebt gepland, met TENA Silhouette kunt u het ondergoed kiezen dat past bij uw stemming, niet uw verband, en kunt u zich vol vertrouwen uitkleden, zelfs in het bijzijn van anderen.  

Want zeg nou zelf, een zwakke blaas mag natuurlijk geen invloed hebben op uw zelfvertrouwen.