Taal
nl | FR

Snel absorberende bescherming voor uw gevoelige huid

Als u soms te maken hebt met licht urineverlies, maar u hebt een gevoelige huid en u weet niet precies hoe u hiermee om kunt gaan, dan kan dit het product zijn waar u op hebt gewacht...

Maak kennis met onze TENA Lights-inlegkruisjes, bewust gemaakt van zachte, ademende materialen en zonder geur- of kleurstoffen. Ze absorberen vocht snel en beschermen uw gevoelige intieme zone.

Naarmate u ouder wordt en de menopauze begint, kan uw huid nog gevoeliger worden, waardoor deze gemakkelijker geïrriteerd raakt. Daarom is het belangrijk om een product te kiezen dat vriendelijk is voor uw huid en dat u comfortabel houdt, zodat u zich lekker in uw vel kunt blijven voelen.

Tromgeroffel alstublieft voor onze nieuwe verpakking… gemaakt van 100% hernieuwbare vezels.

Kom meer te weten over onze inlegkruisjes met een hoge absorptie.

Licht urineverlies en incontinentie bij vrouwen

Bij het sporten of zelfs bij hoesten, niezen of lachen kunt u soms op de meest onverwachte momenten last hebben van licht urineverlies. Maar dit zou uw dagelijkse activiteiten niet in de weg mogen staan.

One-size-fits-all geldt niet voor iedereen, en daarom is ons assortiment TENA Lights-inlegkruisjes beschikbaar in een reeks verschillende maten en absorptieniveaus. Alle inlegkruisjes zijn slechts 3 mm dun, onze middelgrote inlegkruisjes en lange inlegkruisjes zijn perfect voor extra veiligheid wanneer u die nodig hebt, en de kleinste in het assortiment kan zelfs worden gebruikt met een string.

Maar dat is niet het enige waarom TENA Lights zo bijzonder zijn…

Zacht voor de huid. Beschermt als TENA

Wanneer u voor de eerst keer licht urineverlies ervaart, lijkt het misschien de voor de hand liggende oplossing om naar een maandverband te grijpen. Maar als u een inlegkruisje kiest dat speciaal is ontwikkeld voor urineverlies, helpt dit om uw huid te beschermen en het risico op lekken te verkleinen. Dit maakt onze TENA Lights-producten de beste inlegkruisjes voor die onverwachte momenten.

TENA-Lights-Fast-absorbtion-500x500.jpg

Snelle absorptie

Geen zorgen meer over licht urineverlies wanneer u op pad bent. De goed presterende TENA Lights-inlegkruisjes absorberen en sluiten urine snel op in de kern van het inlegkruisje voor een droog en fris gevoel. En zodra het vocht is ingesloten, zal het ook niet meer ontsnappen, zodat ongewenste geurtjes wegblijven.

TENA-Lights-Odour-control-500x500.jpg

Voor de gevoelige huid

Onze huid kan naarmate we ouder worden gevoeliger worden, waardoor deze sneller geïrriteerd zal raken. TENA Lights zijn dermatologisch getest en bevatten geen geur- en kleurstoffen zodat uw huid wordt beschermd tegen irritatie en een onprettig gevoel.

TENA-Lights-Thin-and-discreet-500x500.jpg

100% duurzame verpakking

We willen allemaal natuurlijk ons steentje bijdragen voor de planeet, en onze nieuwe TENA Lights-verpakking is gemaakt van 100% duurzame vezels. We hebben het plastic raam verwijderd, maar maakt u zich geen zorgen, de inhoud van de doos beschermt u nog steeds tegen licht urineverlies en huidirritatie.

Zorg goed voor uw huid

Na alles dat uw huid heeft doorstaan, verdient deze het om verzorgd te worden. Kies het inlegkruisje dat u wilt kopen of bestel een gratis proefproduct.