Taal
NL | FR

Drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel.

Zo blijft u de gehele dag droog, veilig en vol vertrouwen.

is wereldwijd een veelvoorkomende aandoening. Als u een van de vele mensen bent die last hebben van ongewenst urineverlies, moet u weten dat dit u niet hoeft te weerhouden om volop van uw leven te genieten. 
 
Alle TENA Vrouwen producten zijn ontwikkeld zodat u zich elke dag en in elke situatie zelfverzekerd kunt voelen. De TENA Vrouwen producten bieden u drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Zo blijft u de gehele dag droog, veilig en vol vertrouwen.
 
Zo werkt het: 
Geïllustreerd icoon van vier pijlen die naar een druppel wijzen
Houdt u droog
TENA Vrouwen producten zijn zorgvuldig ontworpen om u droog te houden. De zone aan het oppervlak leidt vloeistof snel en efficiënt weg en zorgt ervoor dat het diep binnen in de lagen wordt vastgehouden.
Geïllustreerd icoon van pijlen die vanuit een middenpunt naar buiten lopen.
Houdt geurtjes onder controle
Alle TENA Vrouwen producten zijn voorzien actieve microfresh-parels die urine opsluiten en de ammonia verminderen die ervoor zorgt dat geurtjes ontstaan.
Geïllustreerd icoon van een onderbroekje.
Veilig ontwerp
TENA Vrouwen producten zijn ontworpen met de vorm van het vrouwelijk lichaam in gedachten, voor een veilige en comfortabele pasvorm. Ons brede assortiment biedt geavanceerde bescherming voor alle behoeften, van de lichtste inlegkruisjes tot beschermend ondergoed, zodat vrouwen zich zeker kunnen voelen.