Taal
NL | FR

Voordelen van lights by TENA

De hele dag door een fris en schoon gevoel

Licht urineverlies komt nu eenmaal voor en hoeft helemaal geen groot probleem te zijn. De inlegkruisjes van lights by TENA sluiten vocht op en houden geurtjes onder controle zodat jij je de hele dag fris kunt voelen en zorgeloos van het leven kunt genieten.
 
Het leven brengt genoeg met zich mee, en het laatste waar jij je druk om wilt maken is je niet fris voelen vanwege het plotseling verlies van enkele druppeltjes urine. Dankzij de FeelFreshTM- technologie in de inlegkruisjes van lights by TENA kun je je op je dag richten en je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat fris voelen, ongeacht eventuele Oooeps momentjes.

Veilig en snel opgesloten

Blijf de dingen doen waar je van houdt, zonder onderbrekingen. Inlegkruisjes van lights by TENA zijn ontwikkeld om vloeistof zo snel te absorberen dat je het niet eens opmerkt.
 
Inlegkruisjes van lights by TENA hebben iets dat normale inlegkruisjes niet hebben: Dankzij de FeelFreshTM- technologie. De superabsorberende polymeren zijn in staat om vloeistof verrassend snel te absorberen.  Ze vangen vloeistof en geurtjes veel effectiever op in de kern van het inlegkruisje dan normaal maandverband voor menstruatie. 

Voor verschillende soorten vloeistof zijn verschillende inlegkruisjes nodig

Draag wat je wil, doe waar je zin in hebt. Van inlegkruisjes van lights by TENA is bewezen dat ze je droger houden dan normale inlegkruisjes. En toch zijn ze maar 3 mm dun.
 
Urine en menstruatiebloed zijn twee heel verschillende vloeistoffen, en je normale inlegkruisjes zullen niet zo goed werken bij urineverlies. De FeelFreshTM-technologie van de lights by TENA inlegkruisjes absorberen vloeistof en sluiten het op en zorgen daarom voor een droog en fris gevoel.
 
*vergeleken met toonaangevende normale inlegkruisjes voor vrouwen