Taal
NL | FR

Niet zomaar een inlegkruisje

Speciaal ontwikkeld om urine vast te houden.

Je hebt inlegkruisjes en inlegkruisjes. Als je voor het eerst last hebt van licht urineverlies lijkt het de logische oplossing om naar het maandverband te grijpen dat al in je badkamerkastje ligt. Maar wist je dat er speciaal ontworpen inlegkruisjes zijn die eigenlijk beter bestand zijn tegen licht urineverlies? Die je veel betere bescherming bieden bij een Oooeps momentje? De FeelFreshTM- technologie in de inlegkruisjes van lights by TENA zorgt ervoor dat ze vloeistof en geurtjes veel sneller kunnen opsluiten dan maandverband.  

Snelle absorptie

Maak je geen zorgen over Oooeps momentjes tijdens de yogales of het joggen. Door de FeelFreshTM- technologie van lights by TENA wordt urine snel geabsorbeerd, weggevoerd en opgesloten in de kern van het inlegkruisje, zodat jij je altijd droog en fris voelt. Bovendien maakt de kern het inlegkruisje zacht en flexibel, waardoor het een volledig comfort biedt.

Sluit vloeistof en geurtjes op

Wil je een geheim weten? De reden dat lights by TENA je fris kan houden is dankzij de gelballetjes in de kern. Wanneer de urine bij de gel in het inlegkruisje komt, zet het uit en verandert het in kleine gelballetjes waarbij de vloeistof binnenin wordt opgesloten. Hierdoor kan de urine niet ontsnappen wanneer het is geabsorbeerd.  Dus kun jij je de hele dag zelfverzekerd, droog en fris voelen. 

Wat andere vrouwen ervan zeggen

Ze zien er hetzelfde uit als de inlegkruisjes die ik hiervoor al gebruikte, maar het verschil is enorm.

Katya

33